fargesia bambu için ürünler (6)

Ateşli Füme Kırmızı Biber

Ateşli Füme Kırmızı Biber

Faydaları: sıcak tütsülenmiş paprika, tüm yemeklere derin ve zengin bir tat katar. Yemeğinize baharatlı bir nota eklemek istediğinizde tatlı kırmızı paprika yerine kullanılabilir veya pul biber veya acı biber yerine tercih edilebilir. Sıcak tütsülenmiş paprika, diğer paprika tozları gibi, tütsülenmiş, kurutulmuş ve toz haline getirilmiş biberlerden üretilir. Bu süreç, renge ve lezzete katkıda bulunur. Renk, hafif kırmızı-turuncudan koyu kırmızıya kadar değişebilir ve tat da acıdan tatlıya kadar her şey olabilir. Kullanım alanları: sıcak tütsülenmiş paprika, genellikle sebzeler, soğanlar, patatesler ve yemeğin üstünde son dokunuş olarak eklenen ekşi krema ile birlikte yavaş pişirilmiş kırmızı et güveci olan gulyas gibi yemeklerde kullanılır. Baharatın doğal tadını ortaya çıkarmak için, zeytinyağı ile bir dakika kadar düşük ateşte ısıtmak iyi bir fikirdir. Ambalaj: 125g, 250g ve dökme
Fesleğen

Fesleğen

Kurutulmuş fesleğen yaprakları hoş, tatlı ve sıcak bir aromaya sahip olup, hafif baharatlı bir tada sahiptir. Fesleğen, nane ailesine ait bir bitkidir. Bazı insanlar onu soğuk algınlığı, baş ağrısı, su tutma ve böbrek problemleri için kullanır. Fitoterapide, fesleğen çayı emziren anneler tarafından anne sütünü artırmak ve kan dolaşımını artırmak için kullanılır. Bazı kültürlerde, fesleğen yaprakları böceklerin neden olduğu kaşıntı ve şişliği azaltır. Kurutulmuş fesleğen, çeşitli etler, balıklar, salatalar ve sosları tatlandırmak için kullanılır. Kurutulmuş fesleğen çayı genellikle uyarıcı bir bitki çayı olarak kullanılır. Her bir fincan (250 ml) için 2 çay kaşığı kurutulmuş fesleğen ekleyin, üzerine kaynar su dökün ve damak zevkinize göre 4 ila 8 dakika bekletin. Fesleğen, pesto için bir temel olarak kullanılır ve salatalara, makarnalara, pizzalara ve diğer yemeklere belirgin bir tat katar. Ambalaj: 250g, 500g ve dökme
Altın Çubuk

Altın Çubuk

Altın başak, bitkisel takviyelerde ve çayda popüler bir bileşendir. En yaygın olarak idrar sağlığını iyileştirmek ve iltihabı azaltmak için kullanılır. Araştırmalara göre, bu türün sağlık açısından büyük faydaları vardır ve iltihabı azalttığı, idrar sisteminin sağlığını desteklediği ve kötü çalışan eski cilt hücrelerinin birikimini önlediği veya azalttığı düşünülmektedir. En popüler olanı, çay demlemek için altın başaktır. Her fincan (250 ml) kaynar suya 2 çay kaşığı ekleyin ve 10-15 dakika kapaklı bekletin, ardından süzün. Ambalaj: 250g ve dökme
Lavanta

Lavanta

Faydalar: lavandanın birçok faydalı etkisi olduğu söyleniyor. Lavanda, genellikle anksiyete, stres ve uykusuzluğa karşı kullanılır. Ayrıca depresyon, demans, ameliyat sonrası ağrı ve birçok başka durum için de kullanılır. Bu bitki, güzellik tedavileri ve cilt için çok değerlidir ve genellikle cilt temizliğine yardımcı olmak için parfümlerde ve şampuanlarda kullanılır. Gıda ve içeceklerde, lavanda aromatik bir bileşen olarak kullanılır. Kullanım: Lavanda en yaygın olarak aromaterapi ve dekorasyonda kullanılır ve ayrıca çay için ve yemek pişirmede de kullanılabilir. Ambalaj: 250g ve dökme
Honeybush

Honeybush

Benefici: Honeybush, Fabaceae familyasına ait bir bitkidir ve Güney Afrika çalılarından gelmektedir. Çok hafif ve lezzetli bir tat profiline sahiptir. Çay, 19. yüzyılın başından beri birçok rahatsızlığın tedavisinde kullanılmıştır. Sağlık üzerindeki potansiyel faydalarının çoğu, antioksidan etkisiyle ilişkilidir. Kullanım: Kurutulmuş Honeybush bitkisi, çay demlemek için daha popülerdir. 2 tatlı kaşığı (250 ml) suya kaynar su ekleyin ve damak zevkine göre 3-5 dakika buharda bekletin. Bu çayın sıcak bir fincanı, gece rutininizin bir parçası haline gelebilir veya bir bardak buz dolu bir bardağa dökerek soğuk çay hazırlayabilirsiniz. Paketleme: 125g, 250g ve dökme
Dut Yaprakları

Dut Yaprakları

dut ağaçları, dünya genelinde takdir edilen ve genellikle vitaminler, mineraller ve güçlü bitkisel bileşiklerin yoğunluğu nedeniyle süper gıdalar olarak kabul edilen aromatik meyveler üretir. Ancak, meyve, dut ağacının sağlık yararları sunduğu söylenen tek parça değildir. Yüzyıllardır, yaprakları geleneksel tıpta çeşitli durumlar için doğal bir tedavi olarak kullanılmıştır. Kan şekeri ve insülin seviyeleri üzerinde olumlu etkileri olduğu söylenmektedir. Ayrıca, kolesterolün kan damarlarındaki oksidasyonunu azaltarak ateroskleroz risklerini düşürdüğü düşünülmektedir. Ayrıca, yüksek miktarda monosakkaritlerin dolaşıma girmesini sınırlayarak diyabeti önlemeye yardımcı olduğu söylenmektedir. Kullanım: Dut yaprakları esasen çay için kullanılır. 1 tatlı kaşığı yaprağı 250 ml kaynar suya ekleyin ve damak tadınıza göre 3-5 dakika bekletin. Ambalaj: 125g, 250g ve dökme